Personellerimiz İçin Motivasyon ve Genel Değerlendirme Toplantılarımız Devam Ediyor
04 Ocak 2019

Sürmene Devlet Hastanesi olarak çalışan personel için motivasyon ve genel değerlendirme toplantıları düzenleniyor.  Hastane yönetiminin de katılımıyla gerçekleşen toplantılara Başhekim Op. Dr. Osman YOLOĞLU, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Zehra Didem TIĞDAŞ, İdari ve Mali İşler Müdürü Bayram Ali GÜNEY ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen Bak'ın katılımları ile gerçekleşiyor. Toplantılar her meslek grubu ile ayrı ayrı yapılmaktadır. Yapılan konuşmalarda hastanede hedeflenen çağdaş ve kaliteli hizmet üretebilme anlayışına gayret ve özverili çalışmalarıyla katkıda bulunan hastane personeline teşekkürler iletildi. Konuşmaların ardından toplantıya katılan davetli personel hastane yönetimi ile paylaşmak istedikleri konular, çalışma ortamlarında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişi yapma imkânı buldular.