İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı

ayşe ayar.png

Ayşe AYAR
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. 1989 yılında Trabzon Sağlık Meslek Lisesinden, 1994 yılında KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat (Lisans) bölümünden, 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği  (Önlisans) bölümünden, 2020 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi (Lisans) bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Avrasya Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Yöneticiliği Yüksek Lisansını tamamladı. İlk görev yeri İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olup, sırasıyla Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesinde, Sürmene Devlet Hastanesinde ve Of Devlet Hastanesinde çalıştı. Halen Sürmene Devlet Hastanesinde görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.