Erdoğdu Sağlık Kompleksinin Açılış Törenini Gerçekleştirdik
01 Mayıs 2023

Açılış törenine; Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU, Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir URALOĞLU,Trabzon Valimiz İsmail USTAOĞLU, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Murat ZORLUOĞLU, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin GENÇ, Ak Parti İl Başkanı Sezgin MUMCU, İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA, Trabzon Ortahisar Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE , Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir AKTÜRK, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin ÇEBİ ve sağlık camiamız yönetici , personelleri ve çevre sakinleri katılım sağladılar.

Açılışta konuşmasını İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA'nın yaptığı kompleksimiz,Ortahisar ilçesi Erdoğdu Mahallesin de 7500 m2 kapalı alanlı olup, bodrum + zemin ve 4 normal kattan oluşmaktadır. Ayrıca 30 kapalı ve 15 açık olmak üzere toplam 45 araçlık otopark alanı da bulunmaktadır.

Bina içerisinde; İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi (KETEM, Mamografi, Röntgen, Tüberküloz Birimi, Sigara Bırakma Polikliniği, Okul Sağlığı ve İşitme Tarama Birimi, Egzersiz Salonları, Diyetisyen, Psikolog, Sosyolog, Sosyal çalışmacı, Diş Hekimi vb.) Aile Sağlığı Merkezi (9 Aile Hekimliği)112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Konferans ve toplantı salonları bulunmaktadır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu şehir hastanesi projesinin inşaatının devam edeceğini belirterek;

“Bu kadar güzel bir sağlık kompleksini şehre kazandıran kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün şehir hastanelerini konuşuyoruz. 5 yıldızlı otel konforunda odalardan bahsediyoruz. Bütün sektörlerde vatandaşlarımıza hizmet etmek için canla başla hizmet ediyoruz. Geçtiğimiz hafta İl Sağlık Müdürümüz ile birlikte şehir hastanesi inşaatını inceledik. Kısa bir aradan sonra inşaat yeni yüklenici firma ile devam edecek. Şehir hastanesi inşaatımız yeniden başladı. İlk aşamada 900 yataklı fakat altyapısı 1500 yataklı olarak hizmete geçecek. Gelişen büyüyen Trabzon’un ihtiyaçları da büyüyor. Türkiye’nin her tarafında büyük çalışmalar var. Trabzon’da her gün yeni bir açılış yapıyoruz. Hepsi şehrimize değer katan projeler. Trabzon için turizm önemli bir hale geldi. Turizmin iyice gelişmesi için projelerimiz devam edecek. Tesisimizin ve yapımı devam eden şehir hastanemizin projelerinin takipçisi olacağız ve bundan sonraki süreçte de yine destekler vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Açılış programımızda Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Orhisar Belediye Başkanımız da birer konuşma yaparak Hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Kompleksimiz Trabzon'umuza hayırlı olsun.

• erdogdu-saglik-kompleksinin-acilis-torenini-gerceklestirdik-8jpg.png
  • erdogdu-saglik-kompleksinin-acilis-torenini-gerceklestirdik-5jpg.png