23 Nisan Etkinliği
28 Nisan 2018

Sürmene Devlet Hastanesi olarak geleneksel hale gelen 23 Nisan Şenliği’nde bu sene Kızılay gönüllüleri ile birlikte Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK İlköğretim Okulu'nun 1-D sınıfı öğrencileri ile dopdolu bir gün geçirdik.

Etkinlik kapsamında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen BAK ve hastane idari çalışanları ile birlikte sınıfa gidilerek çocukların bayramı kutlandı. Sınıfa palyaço, padişah ve şehzade kostümlü Türk Kızılay’ı Sürmene Şubesi Gençlik Kolları gönüllüleri gelince çocuklar için eğlence başlamış oldu. Sınıfta çocuklarla çeşitli oyunlar oynanarak Türk bayrakları ile hastanede yatan hasta çocukları ziyarete gidildi. Hastane başhekimi Op.Dr. Osman YOLOĞLU ve idarecilerin katılımı ile yatan hasta çocukların yüzünü güldürmek için hediyeler dağıtıldı. Sonrasında hastanemiz çocuk doktoru İbrahim Melih YAVUZ ile okul çocuklarımız ile söyleşi yaptı. Çocukların hastane korkularını yenmeleri amaçlanan sohbet bol kahkahalı geçti.

Hastane bahçesinde öğrencilere Başhekim Op.Dr. Osman YOLOĞLU ve idareciler tarafından teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi. Sınıf öğretmeni Ayşe YILMAZ’a da teşekkürler sunulduktan sonra Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen BAK ve hastane idari çalışanları ile birlikte çocuklar sınıflarına teslim edildi.

BAŞHEKİM