Evde Sağlık Ekibimize Teşekkür Belgesi
24 Mayıs 2018

23.05.2018 tarihinde Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan  tören ile Sürmene Devlet Hastanesi olarak en iyi hizmet sunan Evde Sağlık Ekibi  kapsamında TEŞEKKÜR BELGESİ aldık.

Törene Trabzon il Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Hakan USTA, Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA ile Teşekkür Belgesi alan 3 hastane (Sürmene Devlet Hastanesi, Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi, Of Devlet Hastanesi) Evde Sağlık Ekipleri ve Yöneticileri ile bir çok Müdürlük çalışanı katıldı.

Sürmene Devlet Hastanesi olarak Belgemizi Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Zehra Didem TIĞDAŞ ve Evde Sağlık Biri Sorumlumuz Ebe Emine UZUNBEKİROĞLU  aldı.

Bize bu anlamlı belgeyi layık gören İl Sağlık Müdürlüğümüzün değerli yöneticilerine teşekkür ederiz.

Ekibimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.