Yaralı Martıya Hastanemizde Müdahale Edildi
24 Mayıs 2019

İlçemizde Arap turistlerin yaralı halde buldukları martıya hastanemizde müdahale edildi.
Çamburnu sahilinde Arap turistler deniz kenarında buldukları yaralı martıyı tedavi ettirmek için çevredeki vatandaşlarla birlikte bir süre veteriner aradı. Hafta sonu olması nedeni ile veteriner bulamayan turistler martıyı hastanemize götürdüler. Yaralı bacağına pansumanı yapıldıktan sonra ilçemiz esnaflarından biri martıyı iyileşene kadar sahiplendi.
Katarlı turist Hassan Abdullah Al Ali basına yaptığı açıklamada, martının bacağını görünce endişelendiğini ifade ederek,'' Yardıma ihtiyacı olduğunu hissettim. Martı için çok üzüldüm. Çevremdeki Türklerden yardım istedim. Martının, hastanede insanlar gibi tedavi edildiğini görünce  çok duygulandım.'' dedi.

martı1.jpg

martı.jpg