Hastanemizde Nikah Gerçekleştirildi
09 Şubat 2020

Hastanemiz Palyatif Bakım Ünitesi’nde yatarak tedavi gören hasta Mehmet Kalyoncu’nun oğlunun nikahını görme isteği, hastanemizde yapılan küçük bir törenle gerçekleştirildi.
         Tedavisi nedeniyle hastaneden ayrılamayan hastanın oğlu Ali Kalyoncu, babasının bu dileğini gerçekleştirmek için müstakbel eşi ile nikah törenini hastanemizde yapmak istedi.
         Hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Osman Yoloğlu ve hastayı tedavi eden Uz.Dr.Hülya Yorulmaz’ın izniyle servis çalışanları ve Kalyoncu ailesi tarafından Palyatif Bakım Ünitesi’sinin uygun bir alanına nikah masası hazırlandı. Başhekimimiz Op.Dr.Osman Yoloğlu ve İdari ve Mali İşler Müdürümüz Bayram Ali Güney’in şahitliğinde yapılan nikahı,  Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün kıydı. Çiftin yakınları ve hastane personelimiz de bu mutlu ana tanıklık etmek için hazır bulundu.
         Hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Osman Yoloğlu yaptığı konuşmada şunları belirtti. "Palyatif Bakım Ünitesi’nde uzun süredir tedavi görmekte olan hastamız oğlunun mürüvvetini görmek istediğini bizlere bildirdi. Tıbben hastane ortamından ayrılması şu an için mümkün olmayan hastamızın iyileşme sürecine ve yaşam kalitesinin gelişmesine katkı sağlaması, hastaya ve aile bireylerine psikolojik, sosyal ve manevi yönden destek olmak amacıyla bu isteğini yerine getirmek istedik. Gerekli izinleri alarak, hastane çalışanlarımızın katkılarıyla uygun bir alanda nikah salonu hazırladık. Hastanın ve ailenin bu mutlu günlerine katkıda bulunduğumuz ve sevinçlerine ortak olduğumuz için mutluyuz. Hastamıza acil şifalar, evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar dileriz.”