Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA deprem mağduru hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
16 Şubat 2023

Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Yomra Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla ATAMAN, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi ve  Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan deprem mağduru hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hastalarla ilgilenen yönetim ve  hekimlerimizden durumları ile ilgili bilgi aldılar. Bu zor günlerinde deprem mağduru hastalarımızın yanlarında olduklarını ve yaşadıkları acılarını paylaştıklarını dile getirdiler.

• depremzede hasta ziyaret6.png
  • depremzede hasta ziyaret5.png