Fatih Devlet Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. İsmail ULUSAL'a veda toplantısı düzenlendi.
07 Mart 2023

Veda toplantısına; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Müdürlüğümüz Başkan ve Başkan Yardımcıları ve Sağlık Tesislerimiz Başhekimleri katılım sağladılar.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA konuşmasında başhekimlik görevinden ayrılan Op. Dr. İsmail ULUSAL örnek bir yöneticimiz ve örnek bir insan olup görevde bulunduğu süre içerisinde özverili ve başarılı çalışmalara imza attı. Yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine herkesin huzurunda teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Dedi.

Veda toplantısında ULUSAL'a hastanemizde göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket ve hediyeler takdim edildi. Kendisine bu zamana kadar göstermiş olduğu başarılar ve hizmetler için teşekkür ediyoruz.

• drismail-ulusal-veda-toplantisi-7jpeg.png
  • drismail-ulusal-veda-toplantisi-3jpeg.png