2023 YILI 3. BAĞIMLILIK VAKA DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON KURULU YAPILDI
21 Mart 2023

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu aylık olağan toplantısı 15 Mart 2023 tarihinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim KUL başkanlığında; Halk Sağlığı Hizmetleri Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar-Ruh Sağlığı Birimi ve Üye Kurumlar olan Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, , İl Müftülüğü, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kanuni E. A. Hastanesi Başhekimliği AMATEM Polikliniği, Trabzon temsilcileri ile toplandı. Toplantıda, vaka özelinde değerlendirmeler yapıldı ve ilgili kararlar alındı.

• 2023-yili-3-bagimlilik-vaka-degerlendirme-koordinasyon-kurulu-2jpeg.png
  • 2023-yili-3-bagimlilik-vaka-degerlendirme-koordinasyon-kurulu-1jpeg.png