TRABZON İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
24 Nisan 2023

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği, “SAĞLIK KURUMLARINDA GENÇ İSTİHDAMI VE İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRME EĞİTİMİ” projemizi, geçen yıl pilot uygulama olarak Fatih Devlet Hastanemiz acil servis çalışanlarımızla yapmıştık. Sağlık çalışanlarımızın tarafımıza ilettiği olumlu dönüşler ve gerekli görmemiz neticesinde “Tıp Hukuku ve İletişim” konulu eğitimimizi bu yıl tüm Devlet Hastanelerimiz, Tıp Fakültemiz ve Özel Hastanelerimizin acil servislerinde çalışan personelimize de yapmayı hedefledik. Projemizin, sağlık yönetimi ve hemşirelik bölümlerinin son sınıfında eğitim gören öğrencilerimiz için olan iki günlük kısmını tamamladık. İlimiz sağlık kurum ve kuruluşlarının acil servislerinde görev yapan sağlıkçılarımız için de bu kapsamda; Vakfıkebir, Ortahisar ve Yomra(Kaşüstü) olmak üzere üç bölgede, alanlarında uzman olan hocalarımız tarafından verilecek 4 günlük eğitim ve akabinde 5. gün gala olmak üzere beş günlük yoğun bir program düzenleyeceğiz.  Biz kollarımızı sıvadık, hazırız. Tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

• tip-hukuku-ve-iletisimjpeg.png
  • yonetisim-ve-iletisim-egitimijpeg.png